The Story

Deli Belge vindt zijn oorsprong in de belgische banketbakkerij die gekend is voor de echte overheerlijke Limburgse vlaaien. Door de jaren heen heeft Deli Belge zich ontwikkeld als een speciaalzaak voor de fijnproever.

Gekruid door zuiderse en andere invloeden, brengt Deli Belge elke morgen een waaier aan dagverse broodjes aan de man. Ofschoon de naam doet denken aan alleen Franse baguettes, kunt u er ook terecht voor heerlijke focaccio's, panini's, hamburgers en dergelijke.

Voor de echte gezondheidsfreaks zijn er de verse sapjes en zelfbereide soepen. Ook de vegetariërs kunnen hun gading vinden met onder meer onze heerlijke salades en een aantal vegetarische producten.

Bijgestaan door haar team, probeert Sylvia u te verrassen met steeds nieuwe trends en seizoensinvloeden. Ook mag er natuurlijk een heerlijk kopje koffie niet ontbreken. Deze kunt u ook meenemen in verschillende soorten.

Deli Belge heeft haar service onlangs uitgebreid met een leverdienst voor bedrijven en particulieren, waarin zij leveren volgens de wens van de klant. De bestelde producten zijn kraakvers, van topkwaliteit en worden netjes verpakt afgeleverd. Tevens levert Deli Belge op al uw feestjes, receptie en vergaderingen. Voor deze gelegenheden hebben wij de nodige feestelijke, kleinere luxebroodjes. Bij grotere hoeveelheden leveren wij uw broodjes ook op zaterdag en zondag, uiteraard ook kraakvers en met de beste producten belegd.